All Ears Area Music Meeting silent stage blij
silent disco party

Silent disco bij Zomervreugde festival. Op 24 juni zijn we in Papendal bij het Zomevreugde festival. Party hosted by Stille Nacht.

silent disco concert at sea

Silent Disco bij Concert at Sea Festival

ecstatic dance outside

ecstatic dance – silent disco editie

silent disco thuisfeestjes op de bank studenten silent disco home party

Silent disco thuisfeestjes voor studentneverenigingen

boekids box storyboard maken

De Boekids Box heeft als doel het boek op een laagdrempelige wijze onder de aandacht te brengen bij kinderen in de basisschoolleeftijd en lezen te bevorderen

silent disco bingo

Silent Bingo programma voor zorginstellingen en scholen Speciaal voor zorginstellingen en scholen bieden we een Silent Bingo programma aan. Door het gebruik van de silent disco koptelefoons kunnen we ook op afstand op een veilige manier de Silent Bingo organiseren.

silent drive in bioscoop oldtimer

Silent cimena en drive in buitenbioscoop, silent event solutions met koptelefoons

silent onderwijs colleges
silent locatietour Ahoy

peciaal voor klanten en zakelijke relaties werd een locatietour Ahoy verzorgd tijdens de nieuwbouw van Ahoy Convention Centre in Rotterdam.
Er werd gekozen voor een mobiele oplossing met draadloze koptelefoons en zenders. Vanwege de grote belangstelling werden er 2 groepen geformeerd zodat er 2 rondleidingen tegelijkertijd konden plaatsvinden.

locatietour vastgoed utrecht

Silent Locatietour met koptelefoons. De mobiele oplossing voor rondleidingen in een stad, een bedrijf, een beurs of in de natuur.
Met vele toepassingsmogelijkheden, bijv. bij een open dag, beurstour, maar ook ideaal voor citymarketing of bezichtiging van vastgoed projecten.

studenten silent disco feest

Silent disco studentenparty in Brebl. Ben jij erbij op 19 december? Party People, Let´s get together for a Silent Disco Studentparty. Kies 1 van de 3 kanalen en laat je lekker gaan. Tune in op de lekkerste R&B /HipHop of kies kanaal Dance & Disco. En natuurlijk keihard meeblèren op jouw favoriete tracks.

Een geluksmomentje voor bewoners in een zorginstelling met silent disco

lezingen en beurs presentaties zaal big data expo koptelefoons

Big Data Expo lezingen en beurspresentaties via koptelefoons. Meer focus op de boodschap en meer rust op de beursvloer. Nu tot 14 kanalen, dus 14 lezingen, presentaties of break-out sessies tegelijk mogelijk in 1 ruimte. Met SilentDJ.com

bruiloft silent disco feest

Met onze Silent Disco wordt je bruiloft een uniek feest voor iedereen. Samen met je familie, vrienden, met een thema, in stijl of lekker gewoon, het kan allemaal! met onze top-DJ’s zorgen wij ervoor dat je een geweldige avond beleeft!

senioren silent disco plezier

De senioren silent disco is zeer geschikt voor om ouderen in woonzorgcentra, bejaardenhuizen of dagopvang een workshop aan te beiden waarin men terug kan gaan in de tijd en heerlijk kan dansen op herkenbare muziek van toen! www.silentDJ.com
WWW.SILENTDJ.COM

Heineken Silent Disco Beach Hotel bij Concert At Sea
3 dagen feest in het Heineken Silent Disco Beach Hotel op Concert At Sea Met de beste DJ’s, altijd 3 soorten muziek en je eigen volume! Wat een sfeer, op het deck , met uitzicht op zee en prachtige sunsets, een lekker windje en heerlijke music-vibes! met SilentDJ.com

silent musical 3d audio
studenten feest met silent disco
beurs presentatie innovatie woningcorporaties